Behandling af dine personoplysninger

Cookies og privatliv

ELIT AS, org.nr. 978593593, har den politik at implementere alle nødvendige foranstaltninger for at sikre, at personoplysninger om vores kunder, der behandles af os, behandles på en lovlig, korrekt og gennemsigtig måde.

Når du bruger vores forskellige tjenester, indsamler vi dine personoplysninger. Virksomheden er således ansvarlig for dine personoplysninger og behandler dem i overensstemmelse med denne fortrolighedserklæring. Privatlivserklæringen forklarer og præciserer dine rettigheder i forhold til virksomheden vedrørende behandlingen af ​​dine personoplysninger, og hvordan du kan udøve dine rettigheder.

Virksomheden bekymrer sig om at beskytte dine personoplysninger og er optaget af, at dine personoplysninger altid behandles sikkert. Vi overholder alle gældende love og regler, der eksisterer for at beskytte privatpersoners privatliv, herunder persondataloven (1998: 204) (PUL), loven om elektronisk kommunikation (2003: 389) og sådanne andre regler, der implementerer EU's databeskyttelse Direktiv 95/46 / EF, EU - Direktiv om privatliv og elektronisk kommunikation 2002/58 / EF og EU's generelle databeskyttelsesforordning 2016/679 (GDPR) og eventuelle ændringer, tilføjelser eller forordninger, der erstatter sådanne love, regler, regler og regler. Vi bruger passende og overkommelige fysiske, tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger i forhold til mængden og følsomheden af ​​persondata.

Det er vigtigt, at du læser og forstår privatlivspolitikken, før du bruger virksomhedens tjenester. Hvis du ikke accepterer privatlivspolitikken, bør du ikke bruge vores tjenester.

 

Hvilke personlige oplysninger indsamler vi, og hvorfra?


Hvis du bruger vores hjemmeside til online shopping, download af information eller på anden måde brug af vores tjenester, kan du give os oplysninger, der anses for at være persondata i henhold til gældende persondatalovgivning.

Den type personlige oplysninger, vi indsamler, kan, afhængigt af konteksten, omfatte:

  • navn og kontaktoplysninger, herunder adresse, mobilnummer og e-mailadresse;
  • leverings- og faktureringsoplysninger, betalingsoplysninger og andre oplysninger, som du giver i forbindelse med køb eller levering af et produkt eller en tjeneste;
  • forskellige typer af demografisk information;
  • oplysninger om præferencer og interesser baseret på brugen af ​​virksomhedens hjemmeside;
  • brugernavn og adgangskode til vores tjenester;
  • andre oplysninger, der er relevante for kundeundersøgelser, annoncer eller tilbud; og eller
  • anden brugergenereret information, som du aktivt vælger at dele via vores hjemmeside.

Dine personlige oplysninger kan indsamles fra følgende kilder:

  • nogle af ELIT Scandinavia hjemmesider, f.eks. når du bestiller en vare, bestiller et af vores nyhedsbreve eller deltager i en af ​​vores konkurrencer.
  • fra tredjemand i form af koncernselskaber til Selskabet, eller selskaber, som Selskabet anvender til at berige sin kundedatabase

 

Hvorfor behandler vi dine personoplysninger?


Hvis du har bestilt en vare, har du indgået en aftale med Virksomheden, og vi behandler derfor dine personoplysninger med det formål at administrere købet eller ordren og kunne levere den ydelse eller det produkt, du har bestilt.

Udover at behandle dine personoplysninger for at gennemføre køb af varer og tjenester, kan virksomheden bruge dine personoplysninger til andre formål og med støtte fra andre juridiske grunde, som er angivet nedenfor.

  • Opfyldelse af aftaler: Til håndtering og administration af indkøb, levering af varer, til at foretage betalinger og til at give dig adgang til Virksomhedens hjemmesider og de ydelser (herunder kundeservice) der ydes der.
  • Samtykke: Direkte markedsføring (mail og digital), kundeundersøgelser, kundeservice og nyhedsbreve.
  • Opfylder juridisk forpligtelse: Vi opbevarer fakturabilag i henhold til gældende regnskabsregler.
  • Berettiget interesse: For at vi kan levere, implementere og forbedre vores forpligtelser, produkter og tjenester, er det nødvendigt, at vi behandler personoplysninger også i visse andre tilfælde, f.eks. ved at analysere vores kunders købsvaner for at give dem relevant information og markedsføring og til statistiske formål.
  • Profilering

I tilfælde af, at en tjeneste, vi tilbyder, kræver dit samtykke, vil vi altid udtrykkeligt bede dig om at give dit samtykke til en sådan tjeneste, og at vi behandler dine personoplysninger i et sådant tilfælde. Vi beder fx om dit samtykke, hvis du ønsker at tilmelde dig et af virksomhedens nyhedsbreve, eller hvis du ønsker at oprette en konto på en af ​​virksomhedens hjemmesider. Ved at give dit samtykke vil du modtage en bekræftelse på, at du har læst denne fortrolighedserklæring, og at du accepterer, at dine data behandles på den måde, der er beskrevet her.

 

Opbevaring af personlige oplysninger


Virksomheden træffer alle rimelige foranstaltninger for at sikre, at dine personoplysninger behandles og opbevares sikkert. Dine personlige oplysninger opbevares aldrig længere end tilladt i henhold til gældende lovgivning og for at opnå de formål, der er angivet ovenfor. Dine personoplysninger behandles af os i de følgende tidsperioder.

  • Kunde: Hvis du har tilmeldt dig en af ​​Virksomhedens digitale tjenester, opbevares dine personoplysninger, indtil du afslutter dit kundeforhold, dog senest tre år efter dit sidste køb. Dette gælder dog ikke, hvis vi har behov for at gemme dine personoplysninger længere på grund af nogle af punkterne nedenfor.
  • Opfyldelse af aftale: Personoplysninger (navn, cpr-nummer, adresse, telefonnummer, e-mail samt betalings- og leveringsoplysninger) oplyst i forbindelse med bestilling af varer og ydelser opbevares så længe det er nødvendigt for, at virksomheden kan opfylde aftalen. med dig. Dette omfatter bl.a. for at opfylde leverings- eller garantiforpligtelser.
  • Lovpligt: ​​Virksomheden opbevarer sådanne data, der udgør regnskabsoplysninger i henhold til gældende regnskabsregler.
  • Samtykke: I tilfælde, hvor vi behandler dine personoplysninger med støtte fra dit samtykke, gemmer vi kun dine personoplysninger, så længe vi har dit samtykke til det.
  • Direkte markedsføring: Vi kan behandle dine personoplysninger til direkte markedsføring i op til tre år efter afslutningen af ​​kundeforholdet, medmindre du inden da giver afkald på sådan direkte markedsføring.

 

Overførsel af personlige data


Oplysninger om vores kunder er en vigtig del af virksomhedens forretning, og vi sælger ikke oplysningerne til andre. Vi overfører kun oplysningerne i overensstemmelse med det, der er beskrevet nedenfor. Vi udviser altid den største omhu, når vi overfører dine personlige oplysninger, og dine personlige oplysninger vil aldrig blive videregivet uden vores støtte i denne fortrolighedserklæring, og at passende sikkerhedsforanstaltninger er implementeret.

  • Partnere uden for koncernen Virksomheden tilhører: Vores partnere, dvs. virksomheder uden for den koncern, som virksomheden tilhører, og som er godkendt af virksomheden, kan have adgang til dine personoplysninger for at give dig adgang til tilpassede oplysninger og tilbud om varer eller tjenester.
  • Koordinering med private og offentlige registre: Virksomheden kan supplere dine personoplysninger med yderligere oplysninger ved at indhente oplysninger fra andre private og offentlige registre, [f.eks. Statens Personregister (SPAR), Bisnode Sverige AB]. Gennem en sådan koordinering kan berigelse og opdatering af dine personlige oplysninger finde sted.
  • Virksomhedstransaktioner: Hvis hele eller dele af virksomhedens virksomhed sælges eller integreres med en anden virksomhed, kan dine personoplysninger blive videregivet til vores rådgivere, potentielle købere og deres rådgivere og videregivet til de nye ejere af virksomheden.
  • Juridiske forpligtelser: Dine personoplysninger kan også blive videregivet for at gøre det muligt for virksomheden at opfylde visse juridiske forpligtelser og kan videregives til politiet og andre relevante myndigheder, når det er tilladt og påkrævet ved lov.

Sådanne overførsler som nævnt ovenfor kan kun ske til virksomheder inden for EU eller EØS, dvs. alle EU-medlemslande samt Island, Norge og Lichtenstein.

 

Tilbagetrækning af samtykke


I de tilfælde, hvor vi behandler dine personoplysninger, fordi du har givet dit samtykke til det, f.eks. vedrørende tilmelding til nyhedsbreve, kan du til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte kundeservice som beskrevet nedenfor. En sådan tilbagekaldelse kan ske helt eller delvist. Hvis du ikke ønsker at modtage markedsførings- og annoncetilbud fra os, kan du trække dit samtykke tilbage ved at kontakte kundeservice eller ved direkte annoncering via e-mail via et link i den relevante mail. Vedrørende sidstnævnte metode vil du have mulighed for at klikke dig videre via linket og administrere alle dine tilmeldinger til nyhedsbreve samt anden information og markedsføring sendt via e-mail fra Virksomheden.

Hvis du tilbagekalder dit samtykke til brug eller videregivelse af dine personlige oplysninger til andre formål angivet i denne fortrolighedserklæring, kan det betyde, at vi ikke kan fortsætte med at give dig adgang til vores hjemmesider eller tilbyde tjenester og kundeservice, der tilbydes vores brugere og tilladt. under denne fortrolighedserklæring.

 

Dine rettigheter


Du har rett til å be om informasjon om hvilke personopplysninger vi har registrert om deg og hvordan de brukes, etter at det er sendt inn en skriftlig søknad til oss i henhold til kontaktinformasjonen nedenfor. Du kan når som helst endre din personlige informasjon i kontoinnstillingene dine online, hvis du har en konto på noen av våre nettsider, eller ved å kontakte kundeservice som nedenfor. Du har også rett til å be om at personopplysninger om deg blir rettet dersom de er uriktige, ufullstendige eller villedende ved å kontakte kundeservice. For å beskytte ditt privatliv og din personlige informasjon kan vi kreve at du identifiserer deg i forbindelse med vår assistanse.

I henhold til gjeldende personopplysningslovgivning har du også rett til å be om at dine personopplysninger slettes eller at behandlingen av dine personopplysninger begrenses. Du har også i noen tilfeller rett til å protestere mot behandlingen av dine personopplysninger og til å be om at dine personopplysninger overføres i elektronisk format.

Du kan sende inn en klage til det danske datatilsynet dersom du mener at selskapets behandling av dine personopplysninger ikke skjer i samsvar med gjeldende lov.

 

COOKIES


Virksomheden bruger såkaldte cookies på vores hjemmesider. En cookie er en lille tekstfil, der sendes fra en hjemmeside til din browser. Cookien kan ikke identificere dig personligt, men kun den browser, der er installeret på din computer, og som du bruger, når du besøger den aktuelle hjemmeside. Forskellige cookies er således på forskellige computere, hvis du bruger forskellige computere til at nå vores hjemmesider. Cookies er ikke virusbærere og kan ikke ødelægge andre oplysninger, der er gemt på din computer.

Cookies kategoriseres normalt ud fra deres oprindelse og baseret på, om de er gemt i din browser eller ej. Til at begynde med kan cookies enten sendes til dig fra den hjemmeside, du besøger (såkaldt first-party cookie) eller fra en anden organisation, der leverer tjenester til den relevante hjemmeside, såsom en analyse- og statistikvirksomhed (såkaldt tredjepart). -fest-cookie). Cookies kan også opdeles i session cookies og permanente cookies. En sessionscookie sendes til din computer, så websiderne fungerer korrekt under dit besøg og ikke gemmes på din computer, men slettes og forsvinder, når du lukker browseren. Funktionen af ​​en sessionscookie er fx, at den aktiveres, når du vender tilbage til en tidligere besøgt del af hjemmesiden og dermed letter din navigation på hjemmesiden. En persistent cookie gemmes derimod i din browser, hvilket gør det muligt for en hjemmeside at genkende din computers IP-adresse, selvom du slukker for din computer eller logger ud mellem besøgene.

Virksomheden bruger både session cookies og persistente cookies på vores hjemmeside. Begge typer cookies er primært nødvendige for funktionaliteten af ​​vores tjenester, for at hjælpe os med at forbedre leveringen af ​​produkter og tjenester, for at give dig yderligere funktionalitet eller for at hjælpe os med at rette relevante og tilpassede annoncer til dig. Virksomheden anvender desuden tredjepartscookies fra Google Analytics til at undersøge, hvordan informationen på virksomhedens hjemmeside bedst kan tilpasses og udvikles.

De fleste browsere har en standardindstilling, der accepterer brugen af ​​cookies. Du kan nemt undlade at tillade virksomhedswebsteder at gemme cookies på din computer ved at foretage en indstilling i din browser, herunder blokere cookies eller slette cookies gemt på din computer. Bemærk venligst, at hvis du vælger ikke at tillade cookies, kan visse funktioner på vores websteder stoppe med at fungere sikkert og korrekt, og visse tjenester leveres muligvis ikke.
Hvordan man sletter eller ændrer cookie-indstillinger kan findes i vejledningen til din browser eller i den hjælpefunktion, der normalt er tilgængelig i browseren.

 

ÆNDRINGER I INTEGRITETSPOLITIK


Bemærk venligst, at vilkårene i privatlivspolitikken kan ændre sig. I sådanne tilfælde vil den nye version blive offentliggjort på Selskabets hjemmeside. Du bør derfor læse disse vilkår med jævne mellemrum for at sikre dig, at du er tilfreds med ændringerne. Ved væsentlige ændringer vil vi dog give dig besked på e-mail, hvis du har oplyst os din e-mailadresse, at ændringer er sket.

Hvis ændringerne gælder for sådan persondatabehandling, som vi udfører med støtte fra dit samtykke, giver vi dig mulighed for at give dit samtykke igen.

 

KONTAKT OS


Hvis du har spørgsmål relateret til denne fortrolighedserklæring, hvis du har mistanke om, at der kan have været et brud på den, eller hvis du ønsker at kontakte os af en eller anden grund angivet i denne fortrolighedserklæring, bedes du kontakte vores kundeservice på nedenstående kontaktoplysninger.

ELIT Scandinavia ApS
Herstedvang 8
2620 Albertslund
www.elit.dk

Skabt med ♥ af DanDomain