Om os

ELIT blev grundlagt i Norge

ELIT AS blev etableret i 1997 af to iværksættere med et brændende ønske og engagement om at indkøbe og udvikle produkter inden for et nicheproduktområde som måleinstrumenter og jording og for at kunne tilbyde markedet et øget vidensniveau indenfor brug og forståelse af dette.

Sten på sten blev ELIT naturligt bygget på indenfor kompetence- og produktområder. ELIT tilbyder i dag produkter inden for produktgrupperne måleinstrumenter og dataloggere, jordingsudstyr, lynbeskyttelsesudstyr, tavleudstyr, fastgørelsesudstyr og bøsninger.

Med ELITs specialistekspertise inden for måleteknologi og viden om det norske elmarked og netsystemer, var vi tidligt ude med at skræddersy vores måleinstrumenter til det norske marked. Mange produkter solgt på markedet havde eller ikke sådanne tilpasninger og hvor andre ikke kunne levere udviklede ELIT deres egne produkter og løsninger som hurtigt blev den nye standard. En sådan innovation og udvikling har været vigtig og er en del af vores mange succesparametre, som der stadig investeres kraftigt i.

ELIT Scandinavia 

ELIT er i dag en veletableret virksomhed i både Norge, Danmark og Sverige med medarbejdere der deler erfaring, viden og faglig forståelse for at kunne yde det bedste til vores kunder og samarbejdspartnere. Vi er professionelle, der ønsker, at vores produkter og services skal gavne og være gode fra "A til Z", og udvalgt ud fra, hvad andre fagfolk i branchen ønsker. Produkterne skal opfylde et behov og være af høj kvalitet og pålidelige.

Udover gode produkter vil vi også tilbyde god teknisk support, service og reparation, "niche"-design af jord- og lynbeskyttelsesanlæg, valg af implementeringer til det enkelte projekt eller besvare spørgsmål om måleteknologi til vores produkter. Når du ringer til ELITE, skal du forstå, at du er kommet til fagfolk, der kan deres fag og gerne vil hjælpe.

Fra dag ét har vi valgt vores salgsstrategi til at tage udgangspunkt i el-grossister og deres vare logistik, lager og butiksdistribution i Norge, Danmark og Sverige. ELITs produkter er derfor at finde hos de fleste af de store og seriøse el-grossister i Danmark. Finder du ikke produktet hos din grossist, er du velkommen til at ringe til ELIT, så hjælper vi dig mere end gerne med at finde dette eller få produktet oprettet hos din grossist, så det er tilgængeligt for dig.

ELIT AS har gennem tiden været placeret flere steder, men i de sidste 20 år har vi holdt til i lokaler på Hellen industriområde i Gjerdrum kommune mellem Gardermoen og Oslo. Her har vi nu både kontorer, lager og serviceværksted til både kalibrering og service af produkter. Det er også muligt at afhente bestilte varer her. I Danmark er vi netop flyttet ind i nye lokaler og du er velkommen til en snak.

I 2021 overtok Daniel Sørensen rollen som CEO for selskapet og startet reisen videre med Bo Nielsen som Country Manager. Planene er å sette ELIT som helhet på det skandinaviske kartet. 

En del af Lifco Group

Fra 2017 blev vi en del af Lifco Group, som er på Nasdaq i Stockholm. Vi er nu en del af en større gruppe af el-virksomheder i Norge der i 2021 havde en samlet omsætning på ca. 565 mill. Vi har også datterselskaber i Danmark og Sverige og samarbejder der også med de førende el-grossister om distribution og salg af vores produkter.

Vi håber, at du ser fordelene ved vores produkter, teknisk assistance og support, og at du også vil være en af ​​de mange tilfredse kunder, vi har.

Tag kontakt, så tager vi en snak.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for gode tilbud og nyttig information!

<>