CHINT nu hos ELIT

Oprettet d.

CHINT nu hos ELIT

Et billede, der indeholder tekst

Automatisk genereret beskrivelseCHINT nu hos ELIT       

CHINT er verdens næststørste producent af højspændings- og lavspændingsudstyr, herunder DIN-skinne komponenter, sikkerhedsafbrydere, tavleinstrumenter, kontaktorer og el-målere. Chint er repræsenteret over hele verden, men har ikke tidligere haft distributør i Danmark.

ELIT Scandinavia ApS er nu udnævnt til dansk distributør for Chint. Det betyder, at du fremover får adgang til et stort og spændende sortiment af kvalitets udstyr til el-branchen.

Chint har mere end 35.000 ansatte, en omsætning større end 75 milliarder og er verdens næststørste producent af bl.a. lavspændingsudstyr.

Chint var den første producent i branchen, der bestod ISO9001 kvalitetsstyring system, ISO14001 miljøledelse og OHSAS18001 arbejdsmiljøledelsessystemer. Chint har også forpligtet sig til FN's Global Compacts initiativ til virksomhedsansvar indenfor menneskerettigheder, miljø og anti-korruption.

CHINT har fokus på udviklingen af effektive, pålidelige, intelligente produkter og løsninger. Chint har branchens mest avancerede produktionsfaciliteter med optimal benyttelse af robotter. Alle produkter produceres, testes og certificeres efter europæiske standarder.

ELIT præsenterer nu et interessant sortiment af DIN-skinne produkter. F.eks. automatsikringer, kombiafbrydere og fejlstrømsafbrydere.

For yderligere oplysninger, kontakt os på 4844 6060 eller besøg  www.elit.dk

Et billede, der indeholder tekst

Automatisk genereret beskrivelseEt billede, der indeholder tekst

Automatisk genereret beskrivelse